Presentem els resultats de la recerca: Workshop i Jornada (8 i 9 de juny)

Portada post

L’objectiu d’aquesta conferència és presentar els principals resultats del projecte “Modes emergents de protesta política: vies cap a la inclusió política”. El projecte pretén contribuir a la comprensió de les formes emergents de participació política en les democràcies contemporànies avançades, parant especial atenció a les possibles implicacions per a la inclusió política.

La conferència s’estructura en dos dies, adreçats a públics diferents. El primer dia, el workshop es dirigeix a acadèmics (per invitació). El programa del dia 8 inclou una combinació de papers resultants del projecte i de contribucions d’acadèmics internacionalment reconeguts que treballen en aquest àmbit. Aquest primer dia s’organitza en dos panels: el primer amb el títol “Inequality and participation” i el segon “Modes of participation”.

El segon dia, la jornada se centra en la difusió i discussió amb el món local i està particularment adreçat a agents de l’administració pública i del tercer sector de l’àmbit de la participació política, així com a periodistes. El programa del dia 9 inclou una presentació dels principals resultats del projecte i una taula rodona titulada “Com facilitar la participació dels ciutadans i ciutadanes més vulnerables?” A la taula participaran experts vinculats a la participació política des de diferents perspectives.

Si esteu interessats a participar a la Jornada del dia 9, us podeu inscriure aquí  [aforament limitat]